2021-08-14 06:47:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A bolygók most különösen szenvedélyessé tesznek

Napi horoszkóp augusztus 14-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint hallgass a megérzéseidre, és figyelj jobban, mi történik körülötted, különben kicsúszik az irányítás a kezedből, ami most nem lenne jó, mert neked van igazad. Pénzügyi téren legyél körültekintő, ne költs feleslegesen, kivéve az ingatlannal kapcsolatos ügyeket.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Áldozatot kell hoznod az eredményekért, de ez neked nem okoz gondot. Hagyd, hogy az érzelmeid irányítsák a cselekedeteidet, ugyanakkor fordíts nagy gondot a kötelezettségeidre! Az a sok gondoskodás, segítség, amit másoknak adsz, meghálálja önmagát! Ha meghívást kapsz, fogadd el, mert ha szingli vagy, rád találhat a szerelem.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy barátságnak vélt kapcsolat szenvedélyes románccá alakulhat, ami kifejezetten meglephet, mert nem gondoltad korábban, hogy az illető vonzódik hozzád, de azt sem, hogy neked fog tetszeni. Valaki korlátozná, vagy helyteleníti egy elhatározásodat? Mondd el neki a véleményedet, de ne mutasd ki a dühödet!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egyelőre nem láthatsz a színfalak mögé, ahol pedig nagyon sok minden történik. Aggodalomra viszont semmi okod, hiszen ezek a háttérben zajló események (és egy kedves jóakaród, barátod, családtagod) igazából a te malmodra hajtja a vizet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A bolygók most különösen szenvedélyessé tesznek. Féltékenységi jelenetek és forró ölelések elég sűrűn váltják egymást. A párodat zavarba is ejti, de rendkívül vonzza is ez a sok érzelem-váltás, nagy kinyilatkoztatás, teátrális gesztus.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Érdekes tapasztalatokra tehetsz szert, esetleg olyan új szemléletmóddal találkozol, ami elgondolkoztat, talán még új irányba is tereli az érdeklődésedet, s végre nekikezdhetsz egy régóta halogatott tervednek. Jót tesz neked most ez, ami kimozdít a komfortzónádból.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz rád tereli a figyelmet, és hódítási vágyadat csak fokozza a Jupiter. Ám a lelked mélyén tudod, hogy ez mind csak játék. Csakhogy veszélyes játék, és megégetheted magad. Legyél óvatosabb, mibe is mész bele!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bár vágysz arra, hogy hódíthass, annak a közeledését mégsem akarod fogadni, aki mindent elkövet, hogy elvarázsoljon. Vagy azt hiszed, nem is gondolja komolyan, amikor szerelmet vall? Tévedsz! Még ha viccbe is van ágyazva, igazak a szavak.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Lehet, hogy a kedvesed érzelmi zsarolással próbálja elérni a célját, csakhogy ezzel épp az ellenkezőjét éri el. Te könnyen átlátsz a szitán, és nemhogy engednél, de meg is torolod a hamis játékot. Azért ne légy szigorú: lehet, hogy az eszköz nem a legjobb, de egyébként jót akar a másik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Jó volna, ha el tudnál vonulni egy kicsit a pároddal (vagy ha egyedül élsz, akkor találkozz a barátaiddal). Szükséged van rá, hogy valakivel őszintén beszélgethess, hogy ne kelljen szerepet játszanod, hogy ellazulhass. Ez az egyetlen módja annak, hogy a feszültség ne torkolljon vitába a legkülönbözőbb emberekkel a környezetedben.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A kiadós beszélgetés a pároddal nem csak arra jó, hogy kiadd magadból a mérged, de arra is, hogy végleges megoldást találjatok a kialakult konfliktusra. Főleg ha a szívedben új érzés ébredezik, és amúgy is hajlasz a békekötésre...


Halak: II. 19. - III. 20.

Komoly döntések elé kerülsz rövidesen, de ahhoz, hogy jó irányba indulj, nem árt tisztában lenni önmagaddal. Fordíts több időt a közelmúlt eseményeinek elemzésére, és ne vedd zokon, ha a barátaid a hibáira is figyelmeztetnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: